La Mutualidad s'integra en l'Associació Empresarial d'Assegurances UNESPA

Páginas34-34

Page 34

La Mutualidad de la Abogacía s’ha integrat en la Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA) amb la finalitat d’adherir-se a la seva estructura organitzativa.

La mutualitat dels advocats, la primera en mida i en fons gestionats d’Espanya, podrà aportar a UNESPA l’experiència que ha adquirit en previsió social alter-nativa a la Seguretat Social, acumulada després d’haver fet el canvi de gestió des d’una mutualitat de repartiment a una entitat de capitalització; també tindrà el suport d’UNESPA per treballar en la millora de les opcions que les mutualitats professionals, alternatives a la Seguretat Social, poden aportar com a solució a la crisi del sistema públic de pensions.

Gràcies a aquesta experiència, la Mutualidad de la Abogacía té una situació privilegiada que li pot permetre afegir, a la configuració d’UNESPA, una nova visió sobre el camí que han de seguir les mutualitats que gestionen el primer pilar de la previsió social de molts professionals.

La Mutualidad de la Abogacía és l’entitat asseguradora dels advocats, que opera sense ànim de lucre per oferir-los la possibilitat de satisfer totes les necessitats de previsió, estalvi i seguretat que tinguin. Més de 171.000 mutualistes li fan confiança i gestiona un volum d’estalvi de gairebé 3.400 milions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR