La Mutualidad de la Abogacía va tancar l'exercici 2010 amb un excedent de 34,7 milions d'euros i una rendibilitat neta del 5,73 %

Páginas8-8

Page 8

El president de la Mutualidad, Luis de Angulo, acompanyat del vicepresident, José María Antrás Badía, en una trobada que es va celebrar amb la premsa el 12 de maig passat, va presentar els resultats de la memòria d’activitats i el balanç de gestió de l’exercici 2010.

Pel que fa a grans xifres, la Mutualidad ha tancat els comptes amb un superàvit de 34,7 mi-lions d’euros, després d’haver destinat 15,2 milions durant l’any passat a accions solidàries a favor dels mutualistes, un 10% més que l’any anterior.

La rendibilitat de les inversions s’ha situat en el 5,73% sobre els actius invertits, fet que permet retribuir els mutualistes amb el 5,15%, una xifra molt favorable si es compara amb els plans de pensions o altres productes d’estalvi i inversió que, durant l’any 2010, quan no han estat negatius, han tingut rendiments molt reduïts.

Els èxits principals de l’exercici 2010 són els següents:

- El nombre de mutualistes ha crescut un 5,47% fins a arribar als 163.592 al final de l’exercici.

- Més de 28.000 mutualistes han augmentat les aportacions o han efectuat aportacions extraordinàries, i ho han fet gràcies a la mobilització de saldos dels seus plans de pensions des d’altres entitats cap a la Mutualidad. Un 44% més que l’any passat.

- La Mutualidad ha incrementat un 10,48% el volum d’estalvi gestionat i ha arribat als 3.039 milions el 31 de desembre de 2010.

- S’ha ampliat la gamma de productes amb l’assegurança Pla Universal Júnior i la cobertura de dependència.

Pel que fa a les inversions, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR