RESOLUCIÓ INT/2330/2013, de 29 d'octubre, per la qual es deixa sense efecte l'apartat 1 de la Resolució IRP/971/2010, de 31 de març, per la qual es dóna publicitat als criteris per a l'elaboració dels informes referents al control de la implantació de nous elements vulnerables compatibles amb la gestió dels riscos de protecció civil, pel que fa al risc químic en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril, així com el punt 5 de l'annex A d'aquesta Resolució.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyResolució

Mitjançant la Resolució IRP/971/2010, de 31 de març, es va donar publicitat als criteris per a l’elaboració dels informes referents al control de la implantació de nous elements vulnerables compatibles amb la gestió dels riscos de protecció civil. La Resolució inclou, a l’annex A, els criteris relatius al risc químic en instal·lacions que manipulen substàncies perilloses i en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril; a l’annex B, els criteris pel que fa al risc nuclear, i a l’annex C els criteris relatius al risc d’inundacions.

Fruit de l’experiència en l’aplicació dels criteris continguts a la Resolució IRP/971/2010 i les dades més detallades obtingudes en la revisió del Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) es considera necessari deixar sense efecte l’annex A de la Resolució, pel que fa als criteris de control de la implantació de nous elements vulnerables compatibles amb la gestió del risc químic en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril.

A aquest efecte, si s’escau, serà la Direcció General de Protecció Civil la que establirà els criteris per a l’elaboració dels informes sobre nous desenvolupaments urbanístics, així com la implantació de noves infraestructures de transport, per tal que el risc associat al transport de mercaderies perilloses es mantingui en valors que permetin la gestió de les emergències derivades, d’acord amb el principi de prevenció que estableixen els articles 13 i concordants de la Llei 4/1997, de 20 de maig, de protecció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR