ORDRE ENS/178/2012, de 20 de juny, per la qual es fixen els imports del preu públic per la utilització del servei d'allotjament i manutenció pels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament, per al curs escolar 2012-2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

El Departament d’Ensenyament té diferents camps d’aprenentatge, ubicats en llocs singulars de Catalunya amb l’objectiu d’oferir al professorat i l’alumnat la possibilitat de desenvolupar projectes de treball sobre temàtiques relacionades amb el coneixement del medi natural, del medi social i el coneixement cultural i artístic. Les estades en els camps d’aprenentatge poden ser d’una durada superior a una jornada, i requereixen serveis d’allotjament i manutenció que s’obtenen utilitzant les instal·lacions de la xarxa d’Albergs de Joventut, d’altres equipaments, i en alguns casos, d’instal·lacions pròpies del Departament d’Ensenyament.

Mitjançant l’Ordre de 4 de novembre de 1999, es va crear el preu públic per la utilització del servei d’allotjament i manutenció dels escolars que assisteixen als camps d’aprenentatge del Departament d’Ensenyament.

Atès que cal actualitzar per al curs escolar 2012-2013 els imports del preu públic del servei d’allotjament i manutenció prestat als camps d’aprenentatge del Departament d’Ensenyament, i en concret al Complex Educatiu de Tarragona, d’acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General de l’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat,

Ordeno:

Article 1

Import

Fixar els següents imports del preu públic per la utilització del servei d’allotjament i manutenció pels escolars que assisteixen als camps d’aprenentatge del Departament d’Ensenyament, i en concret al Complex Educatiu de Tarragona per al curs escolar 2012-2013:

23,50 euros per persona i dia pel servei d’allotjament i manutenció (pensió completa).

7,00 euros per àpat pel servei de manutenció (dinar o sopar).

Article 2

Exigibilitat

Els preus públics són exigibles en iniciar-se la prestació dels serveis.

Article 3

Excepcions i bonificacions

A l’alumnat que utilitzi els serveis indicats a l’article 1 se li aplicarà les següents exempcions i bonificacions:

Exempció del preu públic per a les persones que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR