DECRET 142/2002, de 14 de maig, de concessió de la Medalla i la Placa al Mèrit del Transport a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

142/2002, de 14 de maig, de concessió de la Medalla i la Placa al Mèrit del Transport a Catalunya.

La Medalla i la Placa al Mèrit del Transport a Catalunya van ser creades pel Decret 219/1999, de 27 de juliol (DOGC núm. 2946, de 5.8.1999), amb la finalitat d'honorar les persones, els organismes, les institucions, les entitats i les empreses, de caràcter públic o privat, que, pels seus mèrits, hagin contribuït destacadament al desenvolupament i millora del sector del transport a Catalunya en les seves diverses modalitats.

Vist l'informe de valoració de la Comissió d'Avaluació prevista en l'article 6 del Decret 219/1999, en relació amb les persones i entitats proposades durant l'any 2001 per l'atorgament de les distincions al mèrit del transport a Catalunya;

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Atorgar la Medalla al Mèrit del Transport a Catalunya a les persones següents:

Joaquim Tosas i Mir

President de l'Autoritat Portuària de Barcelona. La seva brillant trajectòria professional en el sector públic ha estat fonamentalment vinculada amb el món del transport, havent estat director general de Transports de la Generalitat de Catalunya. Sempre ha destacat per la seva capacitat de treball i el seu esforç en impulsar i millorar el sector del transport a Catalunya.

Jaume Porta i Parés

En reconeixement a la seva brillant trajectòria professional durant més de trenta anys en el sector de les empreses de transport i de càrrega aèria a Catalunya, havent-se vist recompensats els seus esforços per millorar la qualitat dels serveis de les empreses en què ha treballat amb diversos guardons i certificats. Així mateix, ha destacat per l'impuls de les actuacions de foment de l'activitat en les diverses entitats associatives en les quals ha participat activament.

Jordi Mallol i Soler

President de l'Associació de Transitaris, Expedidors Internacionals i Assimilats (ATEIA). En reconeixement a la seva dedicació especial a impulsar l'associacionisme de les empreses transitàries i a l'esforç aplicat en les actuacions necessàries per a promoure i divulgar l'activitat del sector i del col·lectiu empresarial. El seu treball en aquest sector ha contribuït decisivament a la vertebració del sector del transport a Catalunya i a facilitar la projecció internacional de les empreses de Catalunya.

Joan Vilalta i Boix

Empresari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR