ORDRE PRE/193/2004, de 7 de juny, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a iniciatives destinades a augmentar la presència a videoclubs, llibreries i altres circuits comercials de produccions cinematogràfiques en suport DVD i videogràfic doblades i/o subtitulades en llengua catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/193/2004, de 7 de juny, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a iniciatives destinades a augmentar la presència a videoclubs, llibreries i altres circuits comercials de produccions cinematogràfiques en suport DVD i videogràfic doblades i/o subtitulades en llengua catalana.

Atès que la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, estableix en el seu article 28.1.c) que el Govern de la Generalitat ha de fomentar el doblatge i la subtitulació en català de pel·lícules d'expressió original no catalana, i la distribució i exhibició d'aquests productes;

D'acord amb els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a iniciatives destinades a augmentar la presència a videoclubs, llibreries i altres circuits comercials de produccions cinematogràfiques en suport DVD i videogràfic doblades i/o subtitulades en llengua catalana, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre d'11 de maig de 2000, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a iniciatives destinades a augmentar la presència a videoclubs, llibreries i altres circuits comercials de produccions en suport DVD i videogràfic doblades i/o subtitulades en llengua catalana.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra aquesta Ordre o les seves bases podeu interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 7 de juny de 2004

Josep Bargalló Valls

Conseller en Cap

Annex

Bases

.1 Règim jurídic

Les subvencions que regula aquesta Ordre es regeixen per aquestes bases específiques i pel que estableixen els articles 87 i següents del Text refós de laLlei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i altres disposicions legals aplicables.

.2 Empreses destinatàries

Poden optar a aquestes subvencions les empreses de distribució videogràfica i/o de DVD que estiguin interessades a realitzar el doblatge i/o la subtitulació al català, o l'edició i la promoció de productes en format videogràfic o DVD comercials, preferentment llargmetratges, en versió original de qualsevol procedència. També les empreses interessades en l'edició i la promoció dels productes prèviament doblats o subtitulats al català per al cinema.

Les empreses distribuïdores han d'estar inscrites en el registre d'empreses audiovisuals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR