LLEI 17/2005, de 27 de desembre, de modificació de la Llei 8/2004, del 23 de desembre, d'horaris comercials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyLlei

LLEI

17/2005, de 27 de desembre, de modificació de la Llei 8/2004, del 23 de desembre, d'horaris comercials.

El President

de la Generalitat de Catalunya

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, promulgo la següent

LLEI

Preàmbul

La Llei 8/2004, del 23 de desembre, d'horaris comercials, establí la regulació d'aquesta matèria a Catalunya. Amb motiu d'unes discrepàncies competencials en relació amb la Llei de l'Estat 1/2004, del 21 de desembre, d'horaris comercials, que regulava els horaris comercials a l'Estat espanyol, la Comissió Bilateral de Cooperació Administració de l'Estat . Generalitat de Catalunya, en la reunió celebrada el 9 de març de 2005, acordà iniciar les negociacions corresponents als efectes del que estableix l'article 33.2 de la Llei orgànica 2/1979, del 3 d'octubre, del Tribunal Constitucional.

Com a resultat d'aquestes negociacions, la Comissió Bilateral de Cooperació va arribar a l'acord del 14 de setembre de 2005, segons el qual cal modificar l'article 2.1.i de la Llei 8/2004, del 23 de desembre, d'horaris comercials, per a precisar-ne l'abast, en els termes establerts per la lletra a del punt II del dit acord.

Article únic

Es modifica l'article 2.1.i de la Llei 8/2004, del 23 de desembre, d'horaris comercials, que resta redactat de la manera següent:

"i) Per a satisfer les necessitats orientades a productes de compra quotidiana d'alimentació, els establiments especialitzats en la venda personalitzada o en règim d'autoservei els titulars dels quals són petites o mitjanes empreses comercials, sempre que la superfície de venda no superi l'establerta per reglament per al format d'autoservei, com a màxim."

Disposició final

Aquesta llei entra en vigor l'endemà d'haver estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta llei cooperin al seu compliment i que els tribunals i les autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Palau de la Generalitat, 27 de desembre de 2005

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Huguet i Biosca

Conseller de Comerç, Turisme i Consum

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR