ORDRE PTO/398/2005, de 21 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/398/2005, de 21 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

L'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, ha aprovat les bases per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

Per tal de fer efectiu l'atorgament dels ajuts que preveu aquesta Ordre, és necessari convocar de forma pública tots els interessats a ser beneficiaris d'aquests ajuts.

D'acord amb el que estableixen les bases publicades a l'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, en aquesta convocatòria es concreten l'import dels ajuts i el termini de presentació de les sol·licituds dels ajuts.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Es fa pública la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

Article 2

La concessió d'aquests ajuts s'imputa amb càrrec a la posició pressupostària PO03 D/472160500/5131 del pressupost de la Generalitat de Catalunya, per un import màxim de 20.950.000 euros.

Article 3

La concessió d'aquests ajuts resta condicionada al fet que hi hagi el corresponent crèdit pressupostari per fer-hi front. Un cop exhaurit aquest, no es podran atendre més sol·licituds a càrrec del pressupost de 2005 de les presentades a l'empara d'aquesta convocatòria.

Article 4

L'import dels ajuts, en funció de la classe d'autorització de la qual disposa el sol·licitant, és el següent:

Per cada autorització MDP àmbit nacional: 765 euros.

Per cada autorització MDP àmbit comarcal: 376 euros.

Per cada autorització MDP àmbit local: 269 euros.

Per cada autorització MDL: 100 euros.

Per cada autorització VD, per a la realització de transport discrecional: 435 euros.

Les autoritzacions a què es refereix aquest article han d'haver estat atorgades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques amb anterioritat a la data de publicació d'aquesta Ordre, i no han de trobar-se en cap cas...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR