La Mutualidad de la Abogacía crea un sistema nou d'inversió que permet fer aportacions sense límit i optimitzar els avantatges fiscals

Páginas25-25

Page 25

* El nou sistema del Pla Universal amplia a quatre les possibilitats d’inversió que pot triar el mutualista, segons l’opció fiscal que més li convingui.

* Gràcies al suport informàtic creat a aquest efecte, la gestió dels quatre sistemes es podrà fer en un sol contracte amb el consegüent estalvi de despesa i simplificació administrativa.

* Tots els sistemes del Pla Universal estan lliurant una rendibilitat a compte del 5% més participació en beneficis.

Madrid, 15 de setembre de 2009

La Mutualidad de la Abogacía ha creat un instrument nou d’inversió, dins del seu Pla Universal, que permet als associats superar el sostre legal d’aportació a sistemes de previsió i admet ingressos sense límit amb un aprofitament òptim dels avantatges fiscals, en un sol contracte.

Sobre el Pla Universal

El Pla Universal de la Mutualidad és la seva principal, i la més estesa, modalitat d’inversió i assegurança. Ofereix cobertures d’estalvi-jubilació, defunció, incapacitat permanent i incapacitat temporal. Sobre les aportacions que fan els mutualistes ofereix una rendibilitat excel·lent, des del 5,81% el 2005, any en què es va posar en marxa, fins al 5,72% el 2008.

Fins ara, el Pla Universal incloïa tres sistemes que es podien contractar de manera aïllada o simultàniament, sota un mateix contracte: un Sistema de Previsió Personal, amb la mateixa fiscalitat que els plans de pensions, les aportacions del qual redueixen la base imposable de l’IRPF, però estan limitades a 10.000 o 12.500 euros anuals d’inversió, segons l’edat; un Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic (PIES) -amb els rendiments acumulats exempts de tributació, però amb aportacions anuals limitades a 8.000 euros anuals, també per imperatiu legal- i un tercer

Sistema de Previsió SocialProfessional només per a advocats que exerceixen per compte propi, alternatiu al règim d’autònoms, deduïble també fiscalment com les quotes a la Seguretat Social.

A partir d’ara, amb el disseny del nou producte, els associats a la Mutualidad podran subscriure simultàniament un quart sistema, l’Assegurança de Vida d’Estalvi (AVE), amb tractament fiscal dels rendiments com a rendes del capital en el moment de fer-los efectius. L’avantatge del nou sistema és que es podran fer aportacions sense límit.

D’aquesta manera, el Pla Universal tindrà utilitat no tan sols...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR