ORDRE IRP/332/2010, de 9 de juny, d'homologació de la competència professional dels membres del cos de mossos d'esquadra amb la formació específica prevista a la relació de llocs de treball de mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/332/2010, de 9 de juny, d'homologació de la competència professional dels membres del cos de mossos d'esquadra amb la formació específica prevista a la relació de llocs de treball de mossos d'esquadra.

L'annex 2, apartat primer, de l'Acord GOV/166/2006, disposa específicament que de manera excepcional, i per una sola vegada, les persones funcionàries del cos de mossos d'esquadra que no disposin de la formació específica corresponent podran participar en una prova avaluadora dels coneixements i les competències professionals, que organitzarà l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció General de la Policia per a l'homologació amb la formació específica prevista a la relació de llocs de treball.

Cal portar a terme el procediment d'homologació de caràcter excepcional previst en l'Acord GOV/166/2006, de 24 d'octubre, perquè aquests membres del cos de mossos d'esquadra puguin obtenir l'homologació mitjançant la superació d'una prova avaluadora dels coneixements i les competències professionals, referida a les funcions assignades a un lloc de treball d'especialitat de nivell 2, 3 o 4.

Així mateix, l'Ordre IRP/326/2010, de 8 de juny, de modificació de l'apartat 2 de l'annex 1 del Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra crea noves especialitats i modifica les característiques d'altres existents.

Per tot això, cal ampliar el procés d'homologació de l'experiència professional a totes les persones funcionàries que han ocupat o ocupen llocs de treball d'especialitat de nivell 2, 3 o 4 fins a la data d'entrada en vigor d'aquesta Ordre i que, si bé no han rebut la formació específica han adquirit les competències professionals i els coneixements associats a aquest durant el temps que hi han estat destinades.

En conseqüència, de conformitat amb l'article 4 de la Llei 10/2007, de 30 de juliol, de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i l'annex 2 apartat primer de l'Acord GOV/166/2006, de 24 d'octubre pel qual s'aprova el Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra i determinades mesures referides a la relació de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra, amb l'informe favorable del Consell Pedagògic i Científic i del Consell de Direcció de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i amb l'informe previ del Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra,

Ordeno:

Article 1

Finalitat del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR