ORDRE INT/35/2011, de 4 de febrer, per la qual es fixen les quanties de les compensacions corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/35/2011, de 4 de febrer, per la qual es fixen les quanties de les compensacions corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

La Llei 5/1994, de 4 de maig, de regulació dels serveis de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments de Catalunya estableix a l'article 5 que, entre d'altres, integren els serveis de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments de Catalunya “els bombers voluntaris”.

El Decret 246/1996, de 5 de juliol, que aprova el Reglament del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya, modificat pel Decret 68/2000, de 8 de febrer, estableix en el seu article 17 una sèrie de compensacions econòmiques corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya, les quanties de les quals s'han de fixar per una ordre conjunta dels departaments d'Interior, i d'Economia i Coneixement.

En data 11 de novembre de 2008, es va publicar al DOGC l'Ordre PRE/464/2008, de 23 d'octubre, per la qual es fixen les quanties de les compensacions corresponents a les prestacions dels membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya. La disposició final primera d'aquesta Ordre determina que els imports que s'hi estableixen han de ser objecte de revisió amb caràcter biennal a partir de la seva entrada en vigor.

Atès que ha transcorregut el termini indicat per aquesta disposició, escau procedir a la revisió de les esmentades quanties, la qual s'ha de dur a terme en un context econòmic general caracteritzat per l'adopció de mesures de contenció de la despesa pública amb l'objectiu de reduir el dèficit públic i donar compliment al Programa d'Estabilitat 2009-2013 que ha de permetre que les comunitats autònomes redueixin el seu dèficit fins a l'1,1% l'últim any i que s'insereix en el marc del Pacte d'estabilitat i creixement de la Unió Europea.

Seguint la pauta de moderació de la despesa pública i amb la finalitat que les mesures posades en marxa per tal d'accelerar la reducció del dèficit públic no afectin en cap cas la qualitat dels serveis prestats i, en especial, del servei de prevenció i extinció d'incendis i salvaments de la Generalitat, es considera oportú mantenir l'import de les compensacions que es va establir en l'article únic de l'Ordre PRE/464/2008, esmentada anteriorment.

Per tot això, en ús de les facultats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR