La festa d'estiu

Páginas16

Page 16

El temps passa inexorablement, i quan el fred se'n va, de sobte arriba la calor; i sense donar-nos compte arriba el mes de juliol. Com va sent costum el nostre Col·legi organitzà la festa d'estiu, per tal de gaudir tots plegats i poder-nos desitjar unes bones vacances, d'altra banda merescudes per cadascun de nosaltres.

A la tarda els més esportistes jugaren un partit de bàsquet. Els companys de menys de quaranta anys, contra els de més de quaranta. Era el segon partit que es jugava en menys d'un any; recordem que el 31 de gener passat es va disputar un emocionant partit on els de més de quaranta anys vàrem guanyar (veure el núm. 57 de Lo CAnyERET). Des del començament es va veure que el partit seria molt disputat i així va ser; es veia que els més joves no volien patir una altra derrota i varen suar de debò la samarreta. L'equip de menys de quaranta anys, tingueren més encert de cara a la cistella, i a la fi vàrem guanyar, si bé amb un marcador ajustadíssim, amb el que la seva recuperació anímica de cara al proper partit, suposem que per la propera festa de Sant Raimon, ens farà assistir a un altre partit molt emocionant.

Al capvespre, al River...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR