DECRET 9/2006, de 31 de gener, pel qual es crea la Comissió Mixta entre la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Caixes d'Estalvis, i es concreten els seus àmbits d'actuació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

9/2006, de 31 de gener, pel qual es crea la Comissió Mixta entre la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Caixes d'Estalvis, i es concreten els seus àmbits d'actuació.

El Text refós de la llei de caixes d'estalvis de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 1/1994, de 6 d'abril, estableix en l'article 47, en relació amb la funció orientadora del Govern en matèria d'obra social que preveu l'article 4 de la mateixa llei, un règim d'informació entre la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Caixes d'Estalvis per mitjà de la creació d'una Comissió Mixta integrada per representants d'ambdues parts.

En les disposicions reglamentàries vigents es produeix una dispersió dels mecanismes d'orientació de l'activitat d'obra social de les caixes d'estalvis, que es resol amb el present decret efectuant la integració dels diversos elements previstos anteriorment en un sol instrument, d'acord amb els articles 4 i 47 de l'esmentat text refós.

Addicionalment, a efectes d'assolir la màxima eficiència en la relació entre el sector de caixes catalanes i l'administració, s'atribueix a aquesta Comissió la possibilitat d'exercir funcions de diàleg i col·laboració amb la Generalitat en altres aspectes específics relatius al desenvolupament del propi sector de caixes i, fins i tot, en altres generals de l'activitat econòmica. Tot això sens perjudici de les facultats d'autoregulació que es reconeixen a la mateixa Comissió, dins del seu àmbit d'actuació.

Per tot això, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 7.5 del Decret 99/1986, de 3 d'abril, que queda redactat de la manera següent:

"7.5.1 Es crea la Comissió Mixta entre la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Caixes d'Estalvis. Aquesta ha d'actuar en relació amb l'àmbit de l'obra social, el desenvolupament institucional...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR