Exposicions a la seu col·legial

Páginas25

Page 25

En resposta a la proposta de la Junta de Govern de cedir les instal·lacions del Col·legi per a col·legiats o familiars interessats en exposar quadres o peces artístiques, el passat dia 29 de gener es va inaugurar la cinquena exposició sota el títol "Cartón sin destilar", de l'artista Ángel Mejías Lucena.

L'exposició la formaven 12 obres i es va poder visitar fins l'11 de març.

Àngel Mejías Lucena

Pintar sense pintura! ha suposat el repte aquesta vegada, i a més a més, es converteix en el fil conductor de la gran part de la petita mostra exposada.

Tot va començar el 2003, a la Sala Mercat del Pla amb Marró 1, on vaig fer la meva primera exposició-instal·lació, amb el requisit fonamental de l'ús exclusiu del cartró. Un any més tard, l' expo es deia Marró 2, aquella vegada a la Casa dels Artistes del carrer Cavallers també de Lleida.

Al següent any ja era hora de mostrar aquesta manera de treballar a Barcelona i l'expo es titulava Marró Natural 3, a la Sala Muncunill de Terrassa.

Aquesta accessió i il·lusió per treballar aquest gènere ens porta nous reptes i nous camins per indagar i investigar, doncs abans que artista, em considero un investigador i estudiós del cartró. Enric Rodés em va donar l'oportunitat d'ensenyar-vos el que feia a la vostra seu, i com sempre la maquinària va començar a funcionar. Vaig veure que el vostre espai...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR