Escola de Práctica Jurídica

Comissió de formació del col·legi

Aquesta Comissió, davant un tema de màxima actualitat, si tenim en compteteque l'Ajuntament de la nostra ciutat ha procedit a la revisió dels valors cadastrals, va considerar oportú organitzar una conferència sota el títol " Els valors cadastrals " impartida pel Sr. Enric Vicente Català , advocats i conseller del Despatx Cuatrecasas, el passat dimecres 18 de gener.

Formació anella jurídica - iurisline

La Comissió de formació del Col·legi conjuntament amb Iurisline, Línia de formació del Consell de l'Advocacia Catalana, han continuat portant a terme un seguit d'activitats formatives.

Curs d'especialització per a la intervenció lletrada en matèria de violència domèstica I de gènere

Curs organitzat pel Col·legi d'Advocats de Girona, va tenir lloc els dies 13 i 20 de gener i es va seguir per video-conferència. Les ponències van estar a càrrec de la Sra. Anna Berga Timoneda, el Sr. Carles Cruz Moratones, la Sra. Francesca Pérez; la Sra. Ivonne Roca i Guanter, la Sra. María Carmen Moreno Esteban, el Sr. Gonzalo Ferrer Amigo, la Sra. Anna Meléndez Gil; el Sr. Narcís Bardalet Viñals, el Sr. Manel Mir, el Sr. Marc Cerón Riera i la Sra. Pia Bosch.

Curs sobre el dret civil de successions

El dies 19 i 26 de gener i 2 de febrer van poder seguir per videoconfe-rència aquest curs. El curs va estar impartit pel Sr. Joan Manel Abril Campoy, Sra. Eulàlia Amat Llari i Sr. Xavier Cecchini Rosell.

Sessions informatives sobre la relació laboral especial entre advocats I el seu enquadrament en la seguretat social

Al llarg de dues sessions, 24 i 25 de gener , es va abordar aquesta qüestió des de la doble perspectiva que la mateixa presenta: d'una part, la de caràcter estrictament laboral, dirigida a conèixer els perfils i elements que delimiten l'existència de la Relació Laboral Especial, distingint-la de figures afins de naturalesa no laboral, i les conseqüències jurídiques a què tot això condueix en l'estricte camp del dret del treball; i d'altra, la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR