Escola de pràctica jurídica

Páginas14-15

Page 14

Formació anella jurídica - iurisline

La Comissió de formació del Collegi conjuntament amb Iurisline, Línia de formació del Consell de l'Advocacia Catalana, han continuat portant a terme un seguit d'activitats formatives.

Jornada sobre la violència contra la dona

Organitzada pel Collegi d'Advocats de Tarragona i Jueces para la Demo- cracia, va tenir lloc el dia 9 de març. La Jornada va estar impartida per la Sra. Francisca Verdeja, magistradajutgessa Jutjat de violència contra la dona de Barcelona; el Sr. José Luis Ramírez, magistrat-jutge Jutjat d'Instrucció de Granollers; la Sra. Mercè Casa, magistrada-jutgessa Jutjat de família de Barcelona; el Sr. Ramón García, catedràtic de dret penal Uni-Page 15versitat de Lleida; la Sra. Montserrat Comas, vocal del CGPJ i presidenta de l'Observatori de violència contra la dona; el president, Sr. Javier Hernández, i els magistrats, Sr. Benito Pérez i Sr. José Manuel Sánchez, de secció quarta, penal, especialitzada en violència contra la dona, de l'Audiència Provincial de Tarragona. Es va seguir per videoconferència.

Jornada sobre la reforma de la llei orgànica regula- dora de la responsabilitat penal del menor

Va tenir lloc el dia 22 de març, a càrrec de la Sra. Carme Guil Roman, Fiscal del TSJC de Barcelona. L'objectiu de la Jornada no era altra que donar a conèixer els canvis introduïts per la Llei Orgànica 8/2006, de 4 de desembre, per la que es modifica la LO 5/2000, de 12 de gener, regula- dora de la responsabilitat penal dels menors.

I Jornada sobre la incidència de les actuacions de la jurisdicció contenciosa en el dret d'estrangeria I els drets fonamentals L'actual problemàtica de la representació processal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR