Editorial

AutorAntoni Riba Esteve
CargoDegà
Páginas3

Page 3

Coincidint amb la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, el passat dia 1 de febrer, els membres del Consell de l'Advocacia Catalana van aprofitar per reunir-se al nostre Col·legi, entre els acords que va prendre el Ple, és d'especial importància per la nostra professió l'aprovació de la Normativa de l'Advocacia Catalana que un cop aprovada per la Generalitat de Catalunya vindrà a substituir a l'anul·lat Codi de l'Advocacia Catalana de 2002, i regularà la nostra professió durant els propers anys.

Aquest nou text estableix que la formació continuada és un dret i un deure dels advocats, voldria destacar la importància que té la formació per tots nosaltres donada la freqüència en què es modifiquen i deroguen disposicions legals, fet que fa imprescindible, que els Lletrats ens formem contínuament.

La nova normativa també posa els fonaments pel reconeixement d'una especialització professional bé per acreditació de mèrits o mitjançant la superació de cursos d'especialització homologats pel Consell, qüestió que des de fa anys és tema de debat quotidià en l'àmbit de la nostra professió.

Altres qüestions d'interès que pot aportar a la nostra professió, la normativa aprovada, és que preveu un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR