Dotzena edició. Premi “lo canyeret” d’articles jurídics

Páginas4-

Page 4

CONVOCATÒRIA

La revista lo canyeret, amb la finalitat de promoure la difusió jurídica I estimular l’estudi del dret, convoca la xii edició del premi jurídic “lo canyeret” corresponent a l’any 2011 d’acord amb les següents bases:

1) Dotació

La dotació d’un premi en metàl·lic de 1.200 €.

2) Participants

Tots els articles publicats a la revista “Lo Canyeret” corresponents a l’any 2011, escrits per llicenciats en dret i estudiants de l’Escola Pràctica Jurídica de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Lleida.

3) Recepció I publicació

Els articles es presentaran al registre del Consell Editorial, ubicat a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Lleida, bé personalment o mitjançant correu certificat. Si la presentació es fa personalment s’acusarà rebut del lliurament de l’article amb el número de registre corresponent.

Els articles que per raons de disponibilitat de la revista no hagin estat publicats durant l’any natural passaran automàticament a participar en la convocatòria de l’any següent.

El Consell Editorial està facultat per no publicar aquells articles que no s’ajustin a les bases establertes o no reuneixin mèrits suficients.

4) Requisits

Els articles presentats hauran de ser inèdits i d’interès ge neral en relació a qüestions jurídiques.

Ésser originals, redactats en llengua catalana o castellana.

Els escrits es presentaran a doble espai, i en fulls de format DIN A4. Tanmateix es poden presentar en suport magnètic i en format compatible amb els programes de tractament de textos més estesos a Espanya.

L’autor de l’article remetrà una fotografia format carnet a fi de ser publicada juntament amb aquest.

5) Jurat I veredicte

El Jurat, a qui correspondrà el veredicte del premi, serà designat per la Junta de l’Illustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

Les seves decisions seran preses per majoria simple de vots, decidint en última instància el vot de qualitat del seu President.

El veredicte i el lliurament del premi es farà públic durant la festivitat del nostre patró Sant Raimon de Penyafort.

Prèviament, es comunicarà la data exacta, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR