DECRET 260/1989, de 12 de setembre, de modificació del Decret 177/1987, de 19 de maig, pel qual es despleguen la planificació i la coordinació d'àmbit regional previstes a la Llei 7/1987, de 4 d'abril.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Comissió Coordinadora del Transport Metropolità de Barcelona, creada per la Llei 7/1987, de 4 d'abril, és l'òrgan permanent de col·laboració entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya i els ens locals en matèria de planificació i coordinació del transport públic de viatgers en l'àmbit comprès per les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

La representació de l'Administració de la Generalitat, els ens locals i altres organismes i empreses a la Comissió, que preveu el Decret 177/1987, de 19 de maig, modificat pel Decret 31/1988, de 13 de gener, precisa determinades adaptacions, que consisteixen a tenir en compte la representació dels consells comarcals afectats, la que correspon a les empreses explotadores dels diferents mitjans de transport i finalment a preveure, per raó de la seva directa relació amb les tasques encomanades a la Comissió, la dels ministeris d'Obres Públiques i Urbanisme i Transports, Turisme i Comunicacions.

Per tot plegat, a proposta dels consellers de Política Territorial Territorial i Obres Públiques i de Governació i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica el text de l'article 26 del Decret 177/1987, de 19 de maig, pel qual es despleguen la planificació i la coordinació d'àmbit regional que preveu la Llei 7/1987, de 4 d'abril, que queda redactat de la manera següent:

"Article 26 "26.1 La Comissió Coordinadora del Transport Metropolità de Barcelona serà presidida pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques i integrada per: "

  1. Els vicepresidents, que seran el director general de Transports i el president o, per delegació d'aquest, el vice-president de l'Entitat Metropolitana del Transport. "

  2. Els vocals, que seran: " Representants de l'Administració de la Generalitat designats pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, el nombre dels quals no excedirà la suma de representants dels ens locals, empreses explotadores i representants a què fa referència el paràgraf 26.2 que, si s'escau, hagin passat efectivament a formar part de la Comissió. "Representants dels ens locals compresos en l'àmbit definit a l'article 3.a) de la Llei 7/1987, de 4 d'abril, designats d'acord amb la distribució següent: "Dos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR