DECRET 267/1989, de 25 d'octubre, de desplegament de la Llei 11/1989, de 10 de juliol, de creació de l'Institut Català de la Dona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 19/1990.

Atès el que disposa la Llei 11/1989, de 10 de juliol, de creació de l'Institut Català de la Dona, a la seva disposició final 2 i als articles 5, 7 i 10, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 L'Institut Català de la Dona, de conformitat amb el que estableix la Llei 11/1989, de 10 de juliol, que el crea, és un organisme autònom de la Generalitat de Catalunya, de caràcter administratiu, que es regeix per la Llei esmentada i les normes que la despleguen i per la legislació general sobre entitats autònomes que li siguin aplicables. 1.2 L'Institut Català de la Dona està adscrit al Departament de la Presidència.

Article 2

2.1 Els òrgans pels quals es regeix l'Institut Català de la Dona són:

  1. La Junta de Govern.

  2. El director executiu.

Article 3

3.1 La Junta de Govern és nomenada pel Consell Executiu a proposta del president de la Generalitat i té la composició següent: Un president, que és el President de la Generalitat, qui podrà delegar les seves funcions en el vice-president. Un vice-president, que és el vice-president de la Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona. El director executiu. Tres vocals designats entre els representants dels departaments que integren la Comissió Interdepartamental de Promoció de la Dona. 3.2 N'és el secretari sense vot un funcionari de la Generalitat designat pel director executiu. 3.3 A les reunions de la Junta de Govern podran assistir, amb veu però sense vot, altres col·laboradors de l'Institut Català de la Dona, si la seva presència és considerada convenient, per raons d'assessorament o d'informació, pel president de la Junta de Govern.

Article 4

Són funcions de la Junta de Govern:

  1. Aprovar les línies bàsiques d'actuació de l'Institut Català de la Dona i els convenis i concerts que puguin ser subscrits amb altres institucions o entitats.

  2. Aprovar i elevar al titular del Departament de la Presidència les propostes de pressupost i la memòria sobre el funcionament de l'Institut Català de la Dona, el pla d'activitats que s'ha de dur a terme durant l'exercici anual, i la liquidació de comptes de l'Institut Català de la Dona.

  3. Aprovar la plantilla del personal de l'Institut Català de la Dona d'acord amb la relació de llocs de treball que aprovi el Consell Executiu, i determinar els criteris i el mode de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR