DECRET 246/1999, de 6 de setembre, pel qual s'aprova el sistema de descomptes per als usuaris de l'accés de Mollet del Vallès de l'autopista A-17.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

246/1999, de 6 de setembre, pel qual s’aprova el sistema de descomptes per als usuaris de l’accés de Mollet del Vallès de l’autopista A-17.

La societat Autopistas, Concesionaria Española, Sociedad Anónima (ACESA), ha presentat per a la seva autorització un sistema de descomptes per als usuaris que utilitzin habitualment l’accés de Mollet del Vallès de l’autopista A-17 Meridiana-Montmeló. Aquest descompte és coherent amb la política impulsada darrerament per la Generalitat de Catalunya i, d’altra banda, s’ajusta a les conclusions aprovades pel Grup de Treball constituït pel Govern de la Generalitat en compliment de la Resolució 252/V del Parlament de Catalunya.

Per tot això, atesa la proposta presentada per ACESA, amb l’informe favorable del Departament d’Economia i Finances, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 S’aprova, amb validesa des de les 0.00 hores del dia 15 de setembre de 1999, el sistema de descompte següent:

Beneficiaris: usuaris habituals de l’accés de Mollet del Vallès de l’autopista A-17 Meridiana-Montmeló, independentment del tipus de vehicles.

Percentatge de descompte: 48,5% del peatge matemàtic, IVA exclòs, vigent en cada moment, corresponent al subtram de l’autopista A-17 Meridiana-Montmeló.

En cas que el peatge que s’hagi de satisfer a la barrera de Mollet del Vallès quedi reduït al subtram Meridiana-Montmeló, el descompte serà del percentatge que correspongui de manera que el peatge resultant per a l’accés de Mollet del Vallès sigui el mateix que el càlcul explicitat en el paràgraf anterior.

1.2 Aquest descompte només serà aplicable als usuaris que utilitzin com a modalitat de pagament el sistema teletac o, en tot cas, la targeta de crèdit per al cas dels turismes i una targeta de crèdit específica per als vehicles pesants i les motocicletes fins que el desenvolupament tecnològic permeti a aquests últims, també, la utilització del teletac. Tant el teletac com les targetes de crèdit específiques seran emeses inicialment per Autopistas, CESA.

Els pagaments en concepte d’abonament i de peatge han d’estar domiciliats en una entitat bancària o caixa d’estalvis situada en el municipi de Mollet del Vallès i autoritzada per l’empresa concessionària per a la distribució dels teletacs o les targetes. Autopistas...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR