DECRET 63/2002, de 19 de febrer, pel qual es deroga el Decret 347/1989, de 19 de desembre, sobre mesures d'ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

63/2002, de 19 de febrer, pel qual es deroga el Decret 347/1989, de 19 de desembre, sobre mesures d'ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries.

L'any 1989 amb la publicació del Decret 347/1989, de 19 de desembre, el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va iniciar una línia d'ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries ja que es considerava una eina important perquè les explotacions agràries es protegissin contra els efectes de les inclemències meteorològiques desfavorables.

En aquest període de temps, tant la normativa reguladora en matèria de subvencions com les assegurances agràries, han canviat significativament, la qual cosa ha fet necessària una revisió de les mesures d'ajut per al foment d'aquestes assegurances que es van establir amb el Decret abans esmentat. Així, es considera oportú derogar aquesta norma per adaptar la línia d'ajut als canvis que s'han produït al llarg d'aquests anys.

Per això, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR