DECRET 113/1988, de 28 de març, pel qual es modifica el Decret 504/1982, de 29 de novembre, sobre ajuts per a lloguers.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

La necessitat de facilitar a les persones que es troben en la situació a què es refereix l'article 1 del Decret 504/1982, de 29 de novembre, l'accés d'una forma efectiva als ajuts que s'hi estableixen, aconsella eliminar els obstacles de tipus general que impideixen o dificulten la sol·licitud d'aquests ajuts. Així mateix, els objectius i les finalitats que van impulsar al Consell Executiu de la Generalitat a publicar aquesta disposició, destinada a pal·liar, en part, la situació econòmica greu d'aquells sectors de la població més desfavorits, aconsella modificar la naturalesa dels crèdits i transformar-los en subvencions.

En conseqüència, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 3.1 del Decret 504/1982, de 29 de novembre, que tindrà la redacció següent: "Els beneficis que s'estableixen en l'esmentat Decret tindran el caràcter de subvencions a fons perdut; podran arribar, com a màxim, a una quantitat no superior a l'import de nou mensualitats del lloguer de l'habitatge".

Article 2

Se suprimeix l'article 5 del Decret esmentat.

Disposició addicional Els ajuts atorgats a l'empara del Decret 504/1982, de 29 de novembre, des de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR