DECRET 14/1981, de 22 de gener, pel qual es crea el càrrec de Subdirector General.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'article segon del Decret sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments estableix que cada Direcció General serà regida per un Director General i comprendrà els serveis, les seccions i els negociats que calgui.

Atès que amb la transferència de competències a la Generalitat han estat traspassats funcionaris amb categoria de Subdirector General, cal que, d'acord amb la Disposició transitòria sisena 5 de l'Estatut i totes altres disposicions legals, per tal de respectar als funcionaris esmentats tots els drets adquirits, es creï el càrrec de Subdirector General dins l'estructura orgànica de la Generalitat.

Per tant, a proposta del Conseller de Governació, i prèvia deliberació del Consell Executiu, en la seva sessió del dia 22 de gener de 1981,

Decreto:

Article 1

Es crea el càrrec de Subdirector General , com a nivell orgànic intermedi entre el Director General i el Cap de Servei.

La provisió d'aquest càrrec es farà entre funcionaris de carrera als quals s'hagi exigit per al seu ingrés un títol superior, pertanyin o no a la Generalitat.

Article 2

Per al nomenament de Subdirector General s'haurà de preveure aquest càrrec en l'estructura orgànica corresponent, i en cada cas caldrà justificar la necessitat de crear-lo.

Disposició transitòria

Única

Mentre no es reguli definitivament l'Estatut de la Funció Pública, podrà tenir accés al càrrec de Subdirector General el personal que, en qualsevol caràcter i estant en possessió de títol superior, presti serveis a la Generalitat.

Disposició derogatòria Única

Queda derogat el Decret 71/1980, de 10 de juny, autoritzant el nomenament de Directors Tècnics a les diverses...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR