DECRET 240/2003, de 8 d'octubre, pel qual es modifica el Decret 304/2001, de 20 de novembre, de creació de la Comissió d'estudi i seguiment de la situació de les sectes a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 240/2003, de 8 d'octubre, pel qual es modifica el Decret 304/2001, de 20 de novembre, de creació de la Comissió d'estudi i seguiment de la situació de les sectes a Catalunya.

El Parlament de Catalunya, mitjançant la Resolució 350/VI, de 23 de novembre de 2000 (BOPC núm. 121, de 4.12.2000), instà el Govern de la Generalitat de Catalunya a prendre diverses mesures en matèria de sectes. Una de les actuacions que es va realitzar va ser l'aprovació de la Comissió d'estudi i seguiment de la situació de les sectes a Catalunya, mitjançant el Decret 304/2001, de 20 de novembre, coordinada per la Secretaria General de Joventut, atès que el sector més afectat per l'impacte dels grups sectaris és l'integrat per les persones joves.

Atès que amb el funcionament de la Comissió d'estudi i seguiment de la situació de les sectes a Catalunya s'ha detectat la necessitat de modificació de la seva composició.

D'acord amb el que disposen els articles 12 i 51 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

En conseqüència, a proposta del conseller en cap i de conformitat amb el Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 3 del Decret 304/2001, de 20 de novembre, de creació de la Comissió d'estudi i seguiment de la situació de les sectes a Catalunya, el qual queda redactat de la manera següent:

"Article 3

"Composició:

"1. La Comissió d'estudi seguiment de la situació de les sectes a Catalunya té la composició següent:

"a) La Presidència serà exercida per la secretària general de Joventut.

"b) La Vocalia:

"Una persona en representació de cadascun dels departaments següents: Presidència, Governació i Relacions Institucionals, Economia i Finances, Cultura, Sanitat i Seguretat Social, Treball, Indústria, Comerç i Turisme, Justícia i Interior, Benestar i Família, i Educació, Universitats, Recerca i Societat de la Informació, que serà nomenada pels secretaris/àries dels departaments respectius.

"Dues persones representants del món acadèmic, a proposta o amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i de la Comissió d'estudi i seguiment de la situació de les sectes a Catalunya.

"La presidència de la Comissió esmentada nomenarà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR