DECRET 146/2007, de 3 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Coordinació Corporativa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

146/2007, de 3 de juliol, pel qual es crea la Comissió de Coordinació Corporativa.

L'eficàcia en l'execució de determinades polítiques del Govern de la Generalitat sovint exigeix l'aportació combinada de recursos, la gestió dels quals està atribuïda a diferents departaments de l'Administració de la Generalitat. Així, per exemple, la reordenació de serveis o la creació de nous serveis requereixen un desenvolupament organitzatiu, recursos econòmics, un nou dimensionament de plantilles, la introducció de les adequades tecnologies de la informació i la comunicació o una forma específica d'atenció al ciutadà.

Així mateix, les polítiques i formes de gestió relatives al personal de l'Administració de la Generalitat i a la millora de l'eficàcia, la qualitat i la productivitat en la prestació dels serveis públics involucren diversos departaments i unitats directives, i, molt especialment, quan es tracta de la gestió de les tecnologies de la informació i comunicació. En conseqüència, la seva efectivitat depèn d'una definició coordinada i d'un impuls corporatiu.

Tot això aconsella la creació d'una comissió de coordinació corporativa amb l'objectiu d'analitzar de manera integrada determinades polítiques i formes de gestió relatives als recursos comuns dels departaments, avaluar-ne la implantació, impulsar-les, donar instruccions als departaments per a la implantació coordinada i fer-ne el seguiment, sempre amb ple respecte a les competències que tenen atribuïdes els departaments.

Per tot això, de conformitat amb el que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta dels titulars dels departaments de la Presidència; de la Vicepresidència; d'Interior, Relacions Institucionals i Participació; d'Economia i Finances, i de Governació i Administracions Públiques,

Decreto:

Article 1

Creació i objecte

1.1 Es crea la Comissió de Coordinació Corporativa, adscrita al Departament de la Presidència.

1.2 L'objecte d'aquesta Comissió és determinar les línies estratègiques i establir les directrius generals en relació amb les polítiques i les formes de gestió relatives als recursos corporatius de la Generalitat, per tal d'afavorir-ne l'ús racional i impulsar-ne la millora.

Article 2

Àmbit d'actuació

Els àmbits d'actuació de la Comissió són l'Administració de la Generalitat i les entitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR