Racó de cuina

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas46-46

Page 46

Recepta número 14

Cassola de sípia

Ingredients:

Ingredients:

Sípies, millor comprar-les

d’aquelles que es diuen

"brutes"

Sal i oli

Cebes i alls

Dues fulles de llorer

Tomata

Vi blanc

Elaboració:

Tallar les sípies a quadrats de 3-4 cm. La melsa la guardeu per fer sopa o arròs. Passeu les sípies per aigua i tal com quedin a l’escorredora, amb una mica d’aigua, poseu-les a la cassola tot just amb una mica d’oli que no sigui calent.

Veureu que van treien aigua, ho remeneu, ho aneu controlant i quan vegeu que ja s’ha begut tota l’aigua que ha fet (vol dir que són toves) les traieu de la cassola. A la cassola hi poseu oli sempre d’oliva (2 cullerades

soperes) i quan estigui una mica calent hi tireu les sípies.

A part prepareu un sofregit (abundant) amb les cebes, els alls, la tomata i el llorer. Quan tingueu el sofregit fet traieu el llorer i tot el demés ho tritureu i ho poseu a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR