Crema de carabassó

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas7-

Page 7

Ingredients per a 4 persones:

• Quatre carabassons tendres i no massa grossos

• Dues pastanagues mitjanetes

• Una fulla d’api

• 50 grams de pinyons

• Dues cebes tendres no massa grosses

• Una patata petitona

(Podeu variar les proporcions d’acord amb el vostre gust)

Preparació:

En una olla hi poseu un rajolí d’oli d’oliva i en fred hi poseu el carabassó tallat a daus, hi poseu la ceba i les pastanagues trossejades i també hi poseu la patata talladeta a trossos. Ja podeu encendre el foc. Hi poseu la fulla d’api i amb una cullera de fusta ho remeneu uns 5 minuts. Hi afegiu la sal segons el gust de cadascú i veureu que les verdures treuen aigua i llavors hi podeu tirar un got de brou o d’aigua. Ho deixeu bullir 8 minuts i ja està preparada.

Quan estigui fred ho tritureu.

En el moment de servir-ho al plat o amb una perola i ben remenat, hi podeu tirar uns quants pinyons picats. Veureu què agradable resulta al paladar.

Les quantitats de cada verdura les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR