Contracte de parceria (Catalunya)

AutorvLex
Actualizado aJunio 2019

_____________-, a _____de ___________ de 200_ 

REUNITS:

D’una part ________________, major d’edat, veí de ______________, domiciliat _____________ número ____, i proveït de DNI núm. __________. 

D’altra part ________________, major d’edat, veí de __________, domiciliat a la finca ____________,  i proveït de DNI núm. _______________.

ACTUEN

En ______________________, en nom, interès i representació pròpia, i en nom, interès i representació de la societat _______________________, amb domicili a _________________, Carrer __________ número ____, i proveïda de C.I.F. número _____________. 

N'____________, en nom, interès i representació pròpia. 

Ambdues parts es reconeixen capacitat legal suficient per a contractar i obligar-se, en especial pel present acte i lliurement, 

MANIFESTEN 

I.- Que el Sr._____________, és propietari d’unes finques rústiques, al municipi de ______________ de superfície aproximada ________ en el seu conjunt, segons dades cadastrals, i que s’identifiquen com: 

- Ref. Cadastral de l'immoble _______________-.- Parcel·la __ del Polígon __. paratge les ____________. De superfície ________m2, segons dades de cadastre. 

- Ref. Cadastral de l'immoble _______________-.- Parcel·la -- del Polígon --, paratge ____________. De superfície ________ m2, segons dades de cadastre. 

S’adjunta com a Annex I, Consulta descriptiva i gràfica de dades cadastrals de béns immobles de naturalesa rústica corresponent a les dues finques, i fitxa de dades identificatives SIGPAC corresponents a les mateixes. 

II.- Que les finques descrites estan lliures de càrregues i d’ocupants. 

III.- Que estant interessat el Sr. __________________ en iniciar la relació de parceria en les finques descrites propietat del Sr. _________________, ambdues parts tenen per convenient la formalització del present contracte de parceria amb subjecció als següents  PACTES

PRIMER.- Cessió en parceria. 

N’_____________________(en endavant la PROPIETAT) cedeix en règim de parceria les finques descrites en el MANIFEST I d’aquest contracte a favor d’en _______________________(en endavant el PARCER), qui l’accepta i pren. 

SEGON.- Objecte.

Les finques, objecte del present contracte de parceria, es destinaran al desenvolupament d’activitats de cultiu de la vinya i d’altres cultius, amb les condicions que més endavant es fixaran. 

TERCER.- Durada i pròrrogues.

El present contracte s’estipula per una durada de TRENTA ANYS (30), començant a comptar des del dia d’avui, vençut el qual s’entendrà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR