Comissió de Formació Continuada i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas33-35

Page 33

Comissió de Formació Continuada

Durant el quart trimestre de l’any la Comissió de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat aquests actes:

[VER PDF ADJUNTO]

La pericial psicològica com a prova dins dels procediments judicials

La conferència va tenir lloc el 28 de novembre, a càrrec de la Sra. Mercè Farrés i Sra. Pilar Guerra, psicòlogues forenses i membres del Torn d’Intervenció Professional del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (TIP).

També des de la Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica i en col·laboració amb Iurisline, Línia de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, s’han programat les següents activitats, que s’han pogut seguir per videoconferència a la sala d’actes del Col·legi o bé per videostreaming des del despatx.

Tertúlia Les Herències amb elements estrangers, perspectiva civil i perspectiva fiscal

Organitzada per la Comissió de Formació del Col·legi i l’Editorial Tirant lo Blanch. La tertúlia va tenir lloc el 17 de desembre, a càrrec del Sr. Pablo Gómez Claveria, notari. Presencial al nostre Col·legi.

Conferència Les evidències electròniques i el seu valor probatori en judici Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Tarragona. Va tenir lloc el 7 de novembre. Videostreaming.

Page 34

Conferència Valoració i interpretació del patrimoni i ingressos de les parts en processos matrimonials a partir de la declaració de renda i patrimoni Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona. Va tenir lloc el 14 de novembre. Videostreaming en diferit.

Tertúlia L’Aplicació pels jutges i tribunals espanyols dels convenis internacionals i del dret de la UE. Algunes notes sobre la pràctica actual Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Sabadell i l’Editorial Tirant lo Blanch. Va tenir lloc el 22 de novembre. Videostreaming.

Conferència Règim aplicable i les novetats legislatives en la regulació dels ciutadans comunitaris i el RD 240/2007

Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Sabadell. Va tenir lloc el 26 de novembre. Videostreaming.

Conferència Les novetats de la Reforma Laboral

Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona. Va tenir lloc el 29 de novembre. Videostreaming.

Conferència Fiscalitat de les indemnitzacions laborals

Organitzada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona. Va tenir lloc el 26 de novembre. Videostreaming en diferit.

Conferència Protecció internacional: el procediment d’asil espanyol. La defensa de les sol·licituds per part dels lletrats i la càrrega de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR