STSJ Cataluña , 16 de Octubre de 2003

PonenteJOSE IGNACIO DE ORO-PULIDO SANZ
ECLIES:TSJCAT:2003:10183
Número de Recurso4232/2003
ProcedimientoSOCIAL
Fecha de Resolución16 de Octubre de 2003
EmisorSala de lo Social

Rollo núm. 4232/2003 TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA SALA SOCIAL mp ILMO. SR. D. GREGORIO RUIZ RUIZ ILMO. SR. D. JOSÉ IGNACIO DE ORO PULIDO SANZ ILMA. SRA. Dª. SARA MARIA POSE VIDAL En Barcelona a 16 de octubre de 2003 La Sala de lo Social del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña, compuesta por los Ilmos. Sres.

citados al margen, EN NOMBRE DEL REY ha dictado la siguiente S E N T E N C I A Nº 6418/2003 En el recurso de suplicación interpuesto por BITRON INDUSTRIE ESPAÑA, S.A. frente a la Sentencia del Juzgado de lo Social nº32 Barcelona de fecha 27-11-02 dictada en el procedimiento nº

821/2002 y siendo recurridos Victoria y Otro. Ha actuado como Ponente el Ilmo. Sr. D. JOSÉ IGNACIO DE ORO PULIDO SANZ.

ANTECEDENTES DE HECHO
PRIMERO

Con fecha 8-10-02 tuvo entrada en el citado Juzgado de lo Social demanda sobre Conflicto colectivo, en la que el actor alegando los hechos y fundamentos de derecho que estimó procedentes, terminaba suplicando se dictara sentencia en los términos de la misma. Admitida la demanda a trámite y celebrado el juicio se dictó sentencia con fecha 27-11-02 que contenía el siguiente Fallo:

"Estimar la demanda de conflicte col.lectiu presentada per Victoria i Carlos Antonio , en la seva qualitat de DIRECCION000 i Secretari del comité d'empresa de la demandada, contra BITRON INDUSTRIE ESPAÑA S.A. i declarar el dret dels treballadors de l'empresa demandada a que se'ls hi aboni el salari real íntegre al llarg del temps que inverteixen en acudir al metge especialista de la Seguretat Social i fins el límit de setze hores per altres metges, amb els complements acordats en el Pacte Intern d'empresa i els que es vinguin cobrant a títol personal, per categoria o lloc de treball, condemnat a la demandada a estar i passar per la dita declaració".

SEGUNDO

En dicha sentencia, como hechos probados, se declaran los siguientes:

"Primer.-Les persones que signen la demanda ostenten la condició de DIRECCION000 i Secretari, respectivament, del comitè d'empresa de la demandada, havent estat designats per aquest per a la interposició del present conflicte en reunió celebrada el 03.09.2002.

Segon

La demandada i els seus treballadors regeixen les seves relacions laborals pel conveni sectorial provincial de Barcelona de la Indústria Siderometal.lúrgica.

Tercer

A banda de l'esmentat conveni, les parts venen subscrivint en l'àmbit de l'empresa successius pactes interns de millora de l'esmentat conveni.

Quart

L'empresa demandada dóna feina a 230 assalariats.

Cinquè

La demandada abona als seus trenalladors en aquells casos en els què han d'acudir als serveis mèdics de la Seguretat Social el salari conveni, sense pagar la resta de conceptes salarials inclosos en el conveni col.lectiu o en pacte d'empresa al què s'ha fet esment anteriorment.

Sisè

S'ha instat conciliació prèvia a les presentes actuaciones, davant el Tribunal Laboral de Catalunya, amb resultar de sense acord".

TERCERO

Contra dicha sentencia anunció recurso de suplicación la parte demandada, que formalizó dentro de plazo, y que la parte contraria, a la que se dió traslado lo impugnó, elevando los autos a este Tribunal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR