DECRET 158/1999, d'1 de juny, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en biblioteconomia i documentació a la Facultat d'Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

158/1999, d’1 de juny, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en biblioteconomia i documentació a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

La Llei 1/1997, d’1 d’abril, de reconeixement de la Universitat Internacional de Catalunya, estableix, en el seu article 2, els centres dels quals consta inicialment aquesta Universitat i els estudis que s’hi imparteixen. Entre aquests centres s’inclou la Facultat d’Humanitats, la qual organitza els ensenyaments conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat en humanitats i de llicenciat en periodisme (segon cicle).

La Universitat Internacional de Catalunya ha manifestat la voluntat d’ampliar la seva oferta educativa dins l’àmbit de les humanitats i ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca autorització per impartir els estudis de diplomat en biblioteconomia i documentació a la Facultat d’Humanitats, aprofitant la infraestructura i els serveis d’aquest centre per a l’organització dels estudis en qüestió.

D’acord amb aquesta petició, conformement al que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’Universitats i centres universitaris i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller de la Presidència i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

Autoritzar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en biblioteconomia i documentació a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR