DECRET 254/2001, de 25 de setembre, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció dels títols de llicenciat en ciències del treball (segon cicle) i de llicenciat en ciències polítiques i de l'administració (segon cicle) a la Universitat Oberta de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

254/2001, de 25 de setembre, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat en ciències del treball (segon cicle) i de llicenciat en ciències polítiques i de l’administració (segon cicle) a la Universitat Oberta de Catalunya.

La Llei 3/1995, de 6 d’abril, de reconeixement de la Universitat Oberta de Catalunya, estableix en l’article 4.6 que per a la implantació de noves titulacions oficials a aquesta Universitat s’haurà de seguir el procediment que preveu la normativa vigent.

La Universitat Oberta de Catalunya, amb la finalitat d’augmentar la seva oferta docent, ha acordat implantar els estudis conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat en ciències del treball (segon cicle) i de llicenciat en ciències polítiques i de l’administració (segon cicle).

D’acord amb això, aquesta Universitat, prèvia autorització del seu òrgan de govern, ha sol·licitat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació autorització per implantar aquests estudis.

En conseqüència, d’acord amb la sol·licitud esmentada i de conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, i el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat en ciències del treball (segon cicle) i de llicenciat en ciències polítiques i de l’administració (segon cicle) a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR