DECRET 255/1985, de 23 de juliol, pel qual es determina la composició de les Comissions previstes a la Llei 10/1984, de 5 de març, de Coordinació de les Policies Locals de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Llei 10/1984, de 5 de març, per la qual es determina la composició de les Comissions de Coordinació de les Policies Locals de Catalunya, faculta el Consell Executiu per dictar les disposicions necessàries per al seu desplegament i aplicació, precisant que, entre d'altres aspectes, s'ha de determinar reglamentàriament el procediment per al nomenament dels vocals de representació municipal a la Comissió de Coordinació, així com la composició i funcions de la Comissió Tècnica Assessora.

Consegüentment, fent ús de l'autorització establerta a la disposició final de l'esmentada Llei, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- La Comissió de Coordinació de Policies

Locals tindrà la composició següent:

- President: el Conseller de Governació.

- Vice-president: el Director General de Seguretat Ciutadana.

- Vocals: hi haurà tres vocals en representació de la Generalitat i deu vocals en representació dels Ajuntaments de Catalunya.

- Secretari: serà designat per la pròpia Comissió. Si aquest càrrec recau en persona que no ostenti la condició de vocal, tindrà veu però no vot.

Article segon

- Els vocals en representació de la

Generalitat de Catalunya seran designats i separats lliurament pel Conseller de Governació.

Article tercer

- Els vocals en representació dels

Ajuntaments seran nomenats pel Conseller de Governació a proposta de l'organització o organitzacions representatives dels municipis de Catalunya, tenint en compte que la composició de la Comissió ha de respectar els criteris següents:

  1. Mentre el Parlament no aprovi una Llei d'Ordenació Territorial de Catalunya, cal que a la Comissió de Coordinació hi hagi almenys representació d'un municipi de cadascuna de les quatre circumscripcions de Catalunya.

  2. D'altra banda, cal que almenys un dels vocals de la Comissió sigui representant d'algun municipi de menys de quinze mil habitants.

Article quart

- Els vocals de representació municipal a la

Comissió de Coordinació es renovaran periòdicament dins del termini màxim de tres mesos, després de cada procés d'eleccions locals.

Article cinquè

- Els vocals en representació de la

Generalitat també es renovaran periòdicament dins del termini...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR