DECRET 99/1989, de 4 d'abril, de classificació de l'Escola d'Arts i Oficis del Berguedà com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Amb la finalitat de resoldre la sol·licitud presentada davant el Departament d'Ensenyament pel President de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Escola Comarcal d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del Berguedà, titular de l'Escola d'Arts i Oficis del Berguedà (integrada pels ajuntaments de Gironella i de Puig-reig), en petició de classificació acadèmica d'aquesta escola com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics, s'instruí el corresponent expedient.

Havent-se comprovat en l'esmentat expedient el compliment dels requisits necessaris per a la classificació com a centre no oficial reconegut, establerts pel Decret 1987/1964, de 18 de juny, sobre reglamentació dels centres no oficials d'ensenyaments artístics, de conformitat amb el que disposa l'article 23 de la Llei orgànica 8/1985, reguladora del dret a l'educació;

A proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es classifica com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics l'Escola d'Arts i Oficis del Berguedà, ubicada a la plaça de la Vila, s/n, de Gironella, i al carrer de Pau Casals, núm. 1, de Puig-reig, comarca del Berguedà, de la qual és titular la Mancomunitat Intermunicipal de l'Escola Comarcal d'Arts Aplicades i Oficis Artístics del Berguedà.

Article 2

L'Escola d'Arts i Oficis del Berguedà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR