DECRET 365/1981, de 5 d'octubre, que crea el Servei de Cinematografia, de la Direcció General d'Activitats Artístiques i Literàries, del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

El Decret 220/1980, de 3 d'octubre, creava entre d'altres el Servei de Cinematografia i Teatre en el si de la DirecciÛ General d'Activitats ArtÌstiques i Liter‡ries i estructurava en tres seccions l'esmentat Servei.

L'assumpciÛ pel Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ de les funcions i serveis transferits per l'Estat a la Generalitat de Catalunya, en virtut del Reial Decret 1010/1981, de 27 de febrer, aconsella crear el Servei de Cinematografia de la DirecciÛ General d'Activitats ArtÌstiques i Liter‡ries, per tal d'atendre millor l'exercici de les funcions transferides.

Per tant, ateses les facultats que m'atorga el Reglament de RËgim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de marÁ de 1978, en relaciÛ amb les facultats que em confereix el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organitzaciÛ i competËncies dels Úrgans dels Departaments;

A proposta del Conseller de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea el Servei de Cinematografia, de la

DirecciÛ General d'Activitats ArtÌstiques i Liter‡ries, del Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ. Per a les seves activitats que s'escaiguin, el Servei de Cinematografia podr‡ utilitzar la denominaciÛ de Filmoteca o Arxiu d'Audiovisuals de la Generalitat de Catalunya, i el Cap del Servei de Cinematografia podr‡ anomenar-se'n Director.

Article segon

- El Servei de Cinematografia promour‡ i

potenciar‡ les activitats o institucions necess‡ries per a un desenvolupament adequat del cinema a Catalunya.

Article tercer

- El Servei de Cinematografia i Teatre,

creat pel Decret 220/1980, de 3 d'octubre, es denominar‡ Servei de Teatre i dependran d'aquest Servei la SecciÛ d'Activitats Teatrals i la SecciÛ de DocumentaciÛ i d'InvestigaciÛ. Per a les activitats que s'escaiguin, el Servei de Teatre podr‡ utilitzar la denominaciÛ de Centre Dram‡tic de la Generalitat i el Cap del Servei de Teatre podr‡ anomenar-se'n Director.

Article quart

-...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR