DECRET 54/1999, de 9 de març, pel qual es modifica la disposició final del Decret 237/1998, de 8 de setembre, sobre mesures de foment de l'oferta cinematogràfica doblada i subtitulada en llengua catalana.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

54/1999, de 9 de març, pel qual es modifica la disposició final del Decret 237/1998, de 8 de setembre, sobre mesures de foment de l'oferta cinematogràfica doblada i subtitulada en llengua catalana.

L'aplicació del Decret 237/1998, de 8 de setembre, sobre mesures de foment de l'oferta cinematogràfica doblada i subtitulada en llengua catalana ha de comportar un notable canvi en la presència de la llengua catalana en el mercat cinematogràfic a Catalunya.

La nova legislació lingüística implica per a les empreses afectades, especialment les distribuïdores, l'assumpció d'un procés d'adaptació a les noves necessitats pel que fa al doblatge i la subtitulació, i també a l'exhibició.

Atesa la complexitat d'aquest procés i les especials circumstàncies que concorren en les empreses del sector, amb centres de decisió sovint molt allunyats de Catalunya, i d'acord amb la voluntat d'aconseguir una aplicació dialogada de la legislació lingüística que ha caracteritzat el Govern de la Generalitat, per tal de facilitar a les empreses afectades el procés de canvi;

A proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

--1 Es modifica la disposició final del Decret 237/1998, de 8 de setembre, sobre mesures de foment de l'oferta cinematogràfica doblada i subtitulada en llengua catalana, que passa a tenir el contingut següent:

"Disposició final

"Aquest Decret entrarà en vigor el dia 1 d'agost de 1999."

--2 El present Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 9 de març de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Joan M. Pujals i Vallvè

Conseller de Cultura

(99.061.037)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR