DECRET 203/1987, de 9 de juny, pel qual es modifiquen determinats articles del Decret 129/1985, de 13 de maig, que regula la realització de colònies, campaments, camps de treball, casals de vacances i rutes amb infants i joves.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 129/1985, de 13 de maig, va regular la realització de colònies, campaments, camps de treball, casals de vacances i rutes amb infants i joves per tal d'assegurar la qualitat pedagògica de l'activitat i la seguretat integral dels participants.

L'experiència obtinguda durant els seus dos anys de vigència i l'entrada en vigor de noves disposicions que afecten el contingut d'alguns dels seus aspectes aconsellen modificar determinats articles de l'esmentat Decret.

Per això, i atès que l'article 9.26 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya confereix a la Generalitat de Catalunya competència exclusiva en matèria de joventut,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2 del Decret 129/1985, de 13 de maig, pel qual es regula la realització de colònies, campaments, camps de treball, casals de vacances i rutes amb infants i joves, que queda redactat de la forma següent: "Cadascuna d'aquestes activitats comptarà amb un equip de dirigents. Per cada deu participants o fracció hi haurà d'haver, com a mínim, un dirigent. "Com a mínim el quaranta per cent dels membres d'aquest equip, a part del responsable, hauran d'estar en possessió del diploma de monitor. "El responsable haurà d'estar en possessió del diploma de Director o Cap de Campament, llevat si l'activitat és un casal de vacances o compta amb menys de vint-i-cinc participants. En aquest cas és suficient el diploma de monitor".

Article 2

Es modifica l'article 3.3 de l'esmentat Decret que queda redactat en els termes següents: "En el cas de colònies, campaments i camps de treball caldrà, a més, que durant l'activitat s'adjunti a la còpia de la notificació la documentació següent: "

a)Carnet de vacunacions, carnet de salut o certificació mèdica o paterna de cadascun dels participants amb la relació i la data de les vacunes administrades. "

  1. Si s'escau, l'autorització per a la celebració de focs de campaments concedida pels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, d'acord amb les normatives vigents sobre mesures de prevenció d'incendis forestals".

Article 3

Es modifica l'article 4.1, del mateix Decret, que queda redactat de la forma següent: "Són obligacions directes i personals del responsable de l'activitat: "

  1. Complir i fer complir la normativa continguda en el present Decret. "

  2. Comunicar a la Direcció General de Joventut qualsevol modificació substancial en les dades consignades en la notificació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR