DECRET 305/1994, de 16 de novembre, pel qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

L'apartat segon de la disposició addicional 2 de la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre, de regulació del tractament automatitzat de dades de caràcter personal, relatiu als fitxers automatitzats existents amb anterioritat a la seva entrada en vigor, estableix que en el termini d'un any les administracions públiques responsables de fitxers automatitzats hauran d'adoptar una disposició de regulació dels fitxers o adaptar la que existeixi.

El Reial decret-llei 20/1993, de 22 de desembre, es prorroga el termini que s'estableix en la disposició addicional 2 de la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre, esmentada.

En conseqüència, a fi de fer efectiu el mandat legal d'adaptació dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats per aquest Departament i per tal de garantir la màxima transparència en el tractament automatitzat de dades de caràcter personal, assegurant així als ciutadans de Catalunya l'exercici dels seus drets legítims;

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

En l'annex d'aquest Decret es fa pública la relació de fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i que estan subjectes a tots els efectes previstos en la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre.

Article 2

En l'annex mateix, per a cada fitxer es regula el seu tractament automatitzat establint-ne la denominació, la finalitat i els usos previstos, les persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades de caràcter personal, els procediments de recollida de dades, l'estructura bàsica del fitxer, i la descripció del tipus de dades de caràcter personal que contenen, les cessions de dades previstes, i l'òrgan administratiu responsable.

Article 3

Els titulars dels òrgans administratius responsables de cada fitxer automatitzat que conté dades de caràcter personal adoptaran, sota la supervisió directiva de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, les mesures tècniques, de gestió i organitzatives necessàries per tal de garantir la confidencialitat, seguretat i integritat de les dades, així com totes aquelles mesures que calguin destinades a fer efectius els drets dels ciutadans reconeguts en la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre.

Article 4

Les persones afectades pels fitxers que es regulen en aquest Decret podran exercir, si s'escau, els drets d'accés, rectificació i cancel·lació a les oficines comarcals i als serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Disposició derogatòria Queden derogades totes aquelles disposicions d'igual o inferior rang que s'oposin al que estableix el present Decret.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 16 de novembre de 1994

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Francesc Xavier Marimon i Sabaté Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Gestió de subvencions i contractes (GSC)

Finalitat i usos previstos: registre i seguiment dels expedients de subvenció i contractes del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca des del seu inici fins a la tramesa al Departament d'Economia i Finances. Seguiment pressupostari i comptabilització prèvia dels documents corresponents. Trameses postals diverses.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: totes les persones físiques o jurídiques que hagin demanat una subvenció al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca o siguin adjudicataris d'algun expedient de contractació o subministraments.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: base de dades amb el contingut següent:

Dades de les sol·licituds: DNI/NIF del sol·licitant. Nom del sol·licitant. Domicili del sol·licitant. Data de naixement del sol·licitant. Estat civil del sol·licitant. DNI del cònjuge. Nom del cònjuge. DNI del representant. Nom del representant. Domicili del representant. Dades bancàries del sol·licitant.

Característiques del beneficiari: Si és agricultor jove. Si és agricultor a títol principal. Si té capacitat professional suficient. Si porta comptabilitat. Capacitat d'absorció d'UTH.

Dades de l'exercici. Dades del projecte. Imports per partida pressupostària. Dades de les línies d'ajut. Imports per línia. Dades de la sol·licitud. Imports de la sol·licitud. Orientació tècnico-econòmica de l'explotació. Municipi i comarca de l'explotació. Dades del banc de préstec. Imports del préstec.

Dades dels beneficiaris múltiples: DNI. Nom. Domicili. Imports per beneficiari. Certificacions de la sol·licitud. Imports pagats.

Dades de les contractacions: Dades de l'expedient de contractació. Àrea geogràfica de la inversió. Dades tècniques. Import de l'expedient. Tipus d'obra. Dades de la contractació. DNI del contractista. DNI del perceptor. Dates del procés de la contractació. Imports de la contractació. Àrea geogràfica de la contractació. Certificacions de la contractació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR