DECRET 161/1999, de 15 de juny, pel qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

161/1999, de 15 de juny, pel qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Mitjançant el Decret 305/1994, de 16 de novembre, es varen regular els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, d’acord amb el que estableixen la Llei orgànica 5/1992, de 29 d’octubre, de regulació del tractament automatitzat de dades de caràcter personal, i el Reial decret llei 20/1993, de 22 de desembre.

Transcorreguts cinc anys des de la seva adopció cal fer pública la relació actualitzada dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal que gestiona l’esmentat Departament.

D’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es fa pública la relació actualitzada de fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i que estan subjectes a tots els efectes al que preveu la Llei orgànica 5/1992, de 29 d’octubre, tal com es descriu a l’annex d’aquest Decret.

1.2 Per a cada fitxer se’n regula el tractament automatitzat i s’estableix, en el mateix annex, la denominació, la finalitat i els usos previstos, les persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades de caràcter personal, els procediments de recollida de dades que són els establerts per a cada tipus d’expedient, l’estructura bàsica del fitxer, i la descripció del tipus de dades de caràcter personal que contenen, les cessions de dades previstes, i l’òrgan administratiu responsable.

Article 2

Els titulars dels òrgans administratius responsables de cada fitxer automatitzat que conté dades de caràcter personal adoptaran, sota la supervisió directiva de la Secretaria General del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, les mesures tècniques, de gestió i organitzatives necessàries per tal de garantir la confidencialitat, la seguretat i la integritat de les dades, així com totes les mesures que calguin destinades a fer efectius els drets dels ciutadans reconeguts en la Llei orgànica 5/1992, de 29 d’octubre.

Article 3

3.1 Les persones afectades pels fitxers que regula aquest Decret podran exercir, si escau, els drets d’accés, rectificació i cancel·lació a les oficines comarcals i als serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

3.2 L’òrgan administratiu responsable dels fitxers que regula aquest Decret ha de fer efectiu els drets d’accés, rectificació i cancel·lació dins el termini màxim dels tres mesos següents a la data de la sol·licitud corresponent.

Disposició derogatòria

Es deroga el Decret 305/1994, de 16 de novembre, pel qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DOGC núm. 1977, de 25.11.1994).

Barcelona, 15 de juny de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Francesc Xavier Marimon i Sabaté

Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Gestió de subvencions i contractes (GSC)

Finalitat i usos previstos: registre i seguiment dels expedients i contractes del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca des del seu inici fins a la tramesa al Departament d’Economia i Finances. Seguiment pressupostari i comptabilització prèvia dels documents corresponents. Trameses postals diverses.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: totes les persones físiques o jurídiques que siguin adjudicataris d’algun expedient de contractació o subministraments.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: base de dades amb el contingut següent: dades de l’expedient i del procés de contractació, dades personals del contractista i del perceptor, dades dels documents comptables, dades dels sol·licitants morosos.

Cessions de dades previstes: no hi ha cessions.

Òrgan administratiu responsable: secretari general.

Compte corrent per beneficiari (CCB)

Finalitats i usos previstos: informació individualitzada a nivell de cada beneficiari sobre els pagaments i deutes del FEOGA-Garantia. Consulta per titular, per línia FEOGA, per campanya i exercici; consulta per municipis, comarques, bancs i agències.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: qualsevol persona que hagi sol·licitat un ajut del FEOGA-Garantia.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: base de dades amb el contingut següent:

Dades del titular: dades personals (NIF/CIF i nom), pagaments i deutes.

Dades de la línia FEOGA: concepte i aplicació de la línia FEOGA, dades dels imports.

Cessions de dades previstes: a l’Administració estatal, europea i d’altres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR