Arròs amb bacallà

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas16-16

Page 16

RECEPTA NÚM. 9

Arròs amb bacallà

Ingredients:

· Bacallà salat i esqueixat, uns 50 grams per persona

· Una ceba grossa i seca

· Dos/tres grans d’alls secs

· Julivert

· Caragols

· Safrà

Preparació:

S’agafa una cassola amb una mica d’oli d’oliva, s’hi posa el bacallà i es sofregeix una miqueta.

En una paella es fa el sofregit amb la ceba, els alls i el julivert. Es tritura ben menut. El sofregit es tira a la cassola on hi ha el bacallà i es remena tot. No cal més sal que la que ja porta el bacallà.

Per una altra banda s’agafen els caragols (12-13 per cap), millor que siguin bovers i els poseu en aigua freda en un recipient i al foc. Tot seguit s’obre el foc lentament i veureu com els caragols van sortint. El foc no pot ésser ràpid. Quan vegeu que els caragols ja han sortit, els renteu sota l’aigua de l’aixeta, ven refregats. Els tireu a la cassola on hi ha el bacallà i el sofregit, els remeneu una mica i ja hi podeu tirar l’arròs, i a continuació l’aigua corresponent per fer l’arròs. Hi poseu un bri de safrà i ho deixeu bullir 14 minuts o fins que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR