DECRET 245/1999, de 6 de setembre, pel qual s'aproven diferents mesures en relació amb el règim de peatges de l'autopista A-16, Pau Casals.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

245/1999, de 6 de setembre, pel qual s’aproven diferents mesures en relació amb el règim de peatges de l’autopista A-16, Pau Casals.

La societat Autopistes de Catalunya, SA (AUCAT), i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques han dut a terme diferents actuacions amb l’objecte de poder incrementar els descomptes actualment vigents a l’autopista A-16, Pau Casals, tram Castelldefels-Sitges, i que es van aprovar mitjançant el Decret 344/1994, de 14 d’octubre, pel qual s’amplia la concessió de l’autopista A-16, per a la construcció del tram Sitges-el Vendrell.

Aquesta modificació es planteja amb la finalitat d’afavorir el millor ús i la millor potencialitat en el territori d’aquesta autopista, de gran repercussió econòmica i social per a la comarca del Barcelonès i la del Garraf, tenint en compte les seves característiques viàries. Concretament, aquestes mesures s’emmarquen dins la política impulsada darrerament per la Generalitat de Catalunya, que tendeix a afavorir els usuaris habituals de les autopistes i vies de peatge. Així mateix, responen a determinades conclusions aprovades pel grup de treball constituït pel Govern de la Generalitat, en compliment de la Resolució 252/V del Parlament de Catalunya.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableix l’article 24 de la Llei 8/1972, de 10 de maig, de construcció, conservació i explotació d’autopistes en règim de concessió, amb l’audiència de la societat concessionària, amb l’informe favorable previ del Departament d’Economia i Finances, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

El règim jurídic de la concessió de la qual és titular AUCAT serà l’actualment vigent, amb les modificacions que conté aquest Decret.

Article 2

2.1 S’aprova, amb validesa des de les 0.00 hores del dia 15 de setembre de 1999 i fins a la fi del termini de la concessió, el sistema de descompte següent:

Beneficiaris: els usuaris habituals de l’autopista A-16, tram Castelldefels-Sitges, que realitzin vuit o més trànsits mensuals els dies no festius, de dilluns a divendres.

A aquest efecte, es consideren dies festius els que es determinen, amb caràcter global per a tot Catalunya, en l’Ordre del Departament de Treball que anualment estableix el calendari oficial de festes laborals.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR