DECRET 157/1991, d'1 de juliol, pel qual s'aproven les bases per a l'atorgament de subvencions als consells comarcals que duguin a terme accions de promoció i foment industrial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Un dels eixos prioritaris de la política industrial del Govern de la Generalitat és la instrumentació de mesures que afavoreixen la industrialització d'aquelles comarques que experimentin descensos demogràfics, taxes elevades d'envelliment i una baixa densitat demogràfica.

Mitjançant la present disposició es pretén possibilitar que els consells comarcals puguin dur a terme accions de promoció i foment industrial, atès que per la seva proximitat a la realitat de la comarca poden complementar de manera eficaç altres mesures instrumentades amb el mateix objectiu.

Per tot això, a proposta del conseller d'Indústria i Energia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'aproven les bases que hauran de regir la convocatòria i l'atorgament de subvencions als consells comarcals que duguin a terme accions de promoció i foment de l'activitat industrial, les quals figuren a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

Per a l'any 1991, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Decret i finalitzarà el dia 15 d'octubre. Les subvencions aniran a càrrec de la partida 13.03.760-01 del pressupost de la Generalitat de Catalunya. Per als exercicis següents, la convocatòria dels terminis de presentació de sol·licituds i la partida pressupostària s'anunciaran mitjançant resolució del conseller d'Indústria i Energia.

Article 3

L'atorgament dels ajuts restarà condicionat a les disponibilitats pressupostàries que determinin les lleis de pressupostos.

Disposicions finals

- 1 S'autoritza el conseller d'Indústria i Energia per dictar les disposicions necessàries per desenvolupar i aplicar aquest Decret, i a modificar, si s'escau, les comarques i els municipis relacionats en el punt 2 de les bases annexes.

- 2 Aquest Decret entrarà en vigor el dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, 1 de juliol de 1991

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Antoni Subirà i Claus Conseller d'Indústria i Energia

Annex

Bases

- 1 Es podran subvencionar els consells comarcals amb la finalitat que duguin a terme accions de promoció i foment de l'activitat industrial en l'àmbit de la seva comarca.

- 2 Els consells comarcals que poden presentar la sol·licitud de subvenció són els de les comarques qualificades en regressió industrial, és a dir, l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Baix Ebre, el Berguedà, la Conca de Barberà, les Garrigues...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR