DECRET 250/2000, de 24 de juliol, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Sant Julià de Vilatorta i de Calldetenes.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

250/2000, de 24 de juliol, pel qual s’aprova l’alteració parcial dels termes municipals de Sant Julià de Vilatorta i de Calldetenes.

La Secció Cinquena de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en data 10 de febrer de 2000, va dictar Sentència en el recurs contenciós administratiu núm. 2603/95, interposat per l’Ajuntament de Calldetenes contra el Decret 236/1995, d’11 de juliol, pel qual s’aprova l’alteració parcial dels termes municipals de Sant Julià de Vilatorta i de Calldetenes.

La part dispositiva de la sentència esmentada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya estableix literalment:

"—1 Estimar en part el recurs contenciós administratiu, i anul·lar, per no ser conforme a dret, el Decret 236/1995, d’11 de juliol.

"—2 Reposar les actuacions per tal que, esmenat el defecte apuntat en el fonament de dret novè, es doni de nou curs, tenint en compte molt especialment que s’hi precisi l’aprovació de la proposta de divisió de béns, drets, accions, usos públics i aprofitaments, i també la de les obligacions, deutes i càrregues.

"—3 No efectuar especial pronunciament sobre les costes causades".

Mitjançant Resolució de 22 de març de 2000, la Secció Cinquena de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat la fermesa de la Sentència de 10 de febrer de 2000 i ha ordenat que es compleixi la seva part dispositiva.

Vista la Resolució del Departament de Governació i Relacions Institucionals de 14 de juny de 2000, per la qual es disposa el compliment de l’esmentada Sentència en els seus termes exactes;

Vist el que disposen l’article 103 i següents de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa,

Decreto:

Article 1

Aprovar la segregació d’una part del terme municipal de Calldetenes per a la seva agregació al terme de Sant Julià de Vilatorta, en el sector de la Font d’en Titus, així com la divisió patrimonial entre ambdós municipis.

Article 2

La nova delimitació territorial entre els termes municipals de Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes està representada a l’ortofotomapa a escala 1:5.000 que consta a l’expedient com a document núm. 32, i la seva descripció és la següent: des de la fita comuna als termes municipals de Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta, la nova línia de terme discorre pel límit actualment vigent fins a l’eix del camí que delimita per l’oest la urbanització Pleuna, ressegueix l’eix d’aquest camí en direcció sud fins a la seva intersecció amb l’eix del camí de la Font d’en Titus, travessa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR