Alter Mútua dels Advocats estén el seu àmbit d’actuació a tot l’estat espanyol

Páginas27-

Page 27

Alter Mútua, mútua professional dels advocats i els seus familiars, de caràcter voluntari, alternatiu al règim d’autònoms (RETA) i complementari a la Seguretat Social, amb 170 anys d’història i més de 25.000 assegurats, estén des del 2010 la seva activitat asseguradora per primer cop a tot el territori espanyol, oferint a l’advocat una excel·lent alternativa.

El Ministeri d’Economia i Hisenda ha autoritzat a Alter Mútua dels Advocats l’exercici de la seva activitat asseguradora en tot el territori nacional, i el Ministeri de Treball i Immigració li ha reconegut la condició d’entitat alternativa al règim d’autònoms de la Seguretat Social (RETA) també a tot l’Estat, situació que ns ara ja tenia reconeguda a Catalunya.

Aquest reconeixement rearma la fortalesa d’aquesta entitat en el mercat assegurador i consolida el model de previsió social que implementà ara fa 170 anys a Catalunya per als advocats i els seus familiars, amb una gestió ecaç, austera i rigorosa que ha permès ser el referent entre les mútues professionals espanyoles, i poder respondre amb solvència a qualsevol necessitat de l’advocat.

Alter Mútua, mutualitat de previsió social, és una institució que ha mantingut sempre els seus valors de solidaritat, ajuda mútua i consciència col·lectiva, apostant sempre per un tracte directe i transparent, facilitant al màxim la comunicació, tant estructura organitzativa ecaç, exible i accessible.

Alter Mútua també ha apostat per les noves tecnologies. La seva pàgina web permet realitzar qualsevol tipus de tràmit, sol·licitud o gestió les 24h del dia, tots els dies de l’any.

L’objectiu d’Alter Mútua dels Advocats és la millora contínua a través de solucions innovadores, amb productes creats especialment per al col·lectiu de l’advocacia. En tota la seva oferta, ha buscat sempre oferir la millor qualitat i la major cobertura, amb la nalitat d’obtenir la màxima satisfacció del mutualista, esforçant-se per respondre a les necessitats d’una societat en constant evolució, que precisa de respostes ràpides i ecients.

A Alter Mútua dels Advocats, l’advocat pot triar entre una àmplia varietat de cobertures, tant per a ell comper a la seva família, amb totes les facilitats per poder traspassar els productes de jubilació amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR