CORRECCIÓ D'ERRADA a l'Ordre BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials per a l'exercici 2012 (DOGC núm. 6132, pàg. 26182, de 21.5.2012).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social i Família

Havent observat una errada al text de l’Ordre esmentada, tramès al DOGC i publicat al núm. 6132, pàg. 26182, de 21.5.2012, se’n detalla l’oportuna correcció:

A la pàgina 26186, a l’annex 2, en el punt 1.1, on diu:

1.1 El preu màxim de les places privades en centres residencials per a gent gran s’estableix d’acord amb els criteris següents:

a) En el cas de persones usuàries amb uns ingressos iguals o inferiors a dues vegades l’IRSC, que tinguin reconeguda una prestació econòmica vinculada del Sistema català d’autonomia i atenció a la dependència, el preu màxim de la plaça és el cost de referència establert a la Cartera de Serveis Socials per cada tipologia de servei segons el grau de dependència.”,

ha de dir:

1.1 El preu màxim de les places privades en centres residencials per a gent gran que no disposin de places concertades o col·laboradores s’estableix d’acord amb els criteris següents:

a) En el cas de persones usuàries amb uns...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR