Convenio colectivo - Premium Mix Group SLU (Centre de treball Font del Regàs, d’Arbúcies), Gerona

Inicio de Vigencia 1 de Enero de 2007
Fin de Vigencia31 de Diciembre de 2008
Publicado enDiari Oficial de la Generalitat de Catalunya nº 4988 de 16/10/2007

RESOLUCI”

TRE/3059/2007, de 25 de setembre, per la qual s'ordena la inscripciÛ, el dipÚsit i la publicaciÛ del Conveni col∑lectiu de treball de Font del Reg‡s, SA, d'Arb˙cies, per als anys 2007-2008 (codi de conveni n˙m. 1700822).

Vist el text del Conveni col∑lectiu de treball de Font del Reg‡s, SA, d'Arb˙cies, subscrit, d'una banda, pels representants de l'empresa i, de l'altra, pels dels seus treballadors, el dia 10 de maig de 2007, i d'acord amb el que estableixen els articles 90.2 i 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de marÁ, pel qual s'aprova el Text refÛs de l'Estatut dels treballadors; el Decret de la Generalitat de Catalunya 326/1998, de 24 de desembre; l'article 170.1.j) de la Llei org‡nica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, i altres normes concordants,

Resolc:

.1 Ordenar la inscripciÛ del Conveni col∑lectiu de treball de Font del Reg‡s, SA, d'Arb˙cies, per als anys 2007-2008 (codi de conveni n˙m. 1700822) al Registre de convenis dels Serveis Territorials de Treball a Girona.

.2 Ordenar-ne el dipÚsit a l'oficina corresponent d'aquests Serveis Territorials.

.3 Disposar que el Conveni esmentat es publiqui en el DOGC.

Notifiqueu aquesta ResoluciÛ a la ComissiÛ Negociadora del Conveni.

Girona, 25 de setembre de 2007

N˙ria Arnay i Bosch

Directora dels Serveis Territorials de Treball

a Girona

TranscripciÛ literal del text signat per les parts

CONVENI

col∑lectiu de treball de l'empresa Font del Reg‡s, SA, per als anys 2007-2008

CapÌtol 1

¿mbit, vigËncia, duraciÛ i prÚrroga

Article 1

¿mbit funcional

El present Conveni Ès d'‡mbit d'empresa i afecta l'empresa Font del Reg‡s, SA.

Article 2

¿mbit territorial

El present Conveni Ès d'aplicaciÛ al centre de treball dedicat a l'explotaciÛ i envasat d'aig¸es minerals naturals de l'empresa al centre de treball d'Arb˙cies.

Aquest Conveni no Ès d'aplicaciÛ als centres de treball que l'esmentada empresa tingui fora de l'esmentat municipi, ni en aquells altres centres de la provÌncia en els quals acompleixi tasques diferents a les expressades en el par‡graf anterior.

Article 3

¿mbit personal

Queden compreses en l'‡mbit d'aquest Conveni totes les persones que tinguin la qualitat de treballadors/ores per compte de l'empresa afectada per aquest. Queden expressament exceptuades de l'‡mbit personal d'aquest Conveni les relacions que es regulen en l'article 1r, n˙meros 3r i 2n de l'Estatut dels treballadors, i, especialment, el director general, el gerent, el metge director i el conseller delegat.

Article 4

VigËncia

El present Conveni entra en vigor el dia 1 de gener de 2007.

Article 5

DuraciÛ

La duraciÛ d'aquest Conveni Ès de 2 anys, a comptar des de la seva entrada en vigor, per la qual cosa conclou els seus efectes el 31 de desembre de 2008.

Article 6

PrÚrroga

El Conveni queda prorrogat t‡citament per perÌodes successius d'1 anualitat, si no Ès denunciat per a la seva revisiÛ o rescissiÛ amb un mÌnim de 3 mesos d'antelaciÛ a la data del seu venciment inicial o la de qualsevulla de les seves prÚrrogues, llevat d'aquelles cl‡usules per les quals s'ha previst una duraciÛ temporal limitada, d'acord amb allÚ que preveu l'article 86.1 de l'Estatut dels treballadors.

Article 7

RevisiÛ o rescissiÛ

La den˙ncia per a la rescissiÛ o la revisiÛ d'aquest Conveni, l'ha de fer la representaciÛ que la proposi, amb 3 mesos d'antelaciÛ a la data de finalitzaciÛ de la vigËncia del Conveni o de qualsevulla de les seves prÚrrogues.

CapÌtol 2

PrelaciÛ de normes. Garantia mÌnima de condicions. AbsorciÛ i compensaciÛ. VinculaciÛ a la totalitat

Article 8

PrelaciÛ de normes

Les normes d'aquest Conveni regulen les relacions entre l'empresa i els empleats, amb car‡cter preferent i prioritari a d'altres disposicions de car‡cter general que no siguin de dret necessari.

No sÛn d'aplicaciÛ a l'empresa, ni al personal afectat per aquest Conveni, els convenis col∑lectius sindicals d'‡mbit nacional, provincial, comarcal o de qualssevol altres ‡mbits geogr‡fics que per raÛ funcional afectin l'empresa o el personal del sector, o els que el puguin afectar en el futur.

Amb car‡cter supletori, i en allÚ no previst, s'han d'aplicar les disposicions del Conveni col∑lectiu sindical interprovincial d'embotelladors d'aig¸es minerals naturals de l'any 1976, l'Estatut dels treballadors i altres disposicions de car‡cter general.

Article 9

Garantia mÌnima de condicions

  1. En el supÚsit que en un conveni col∑lectiu d'‡mbit superior al present, que per raÛ funcional poguÈs afectar l'empresa, s'establissin condicions econÚmiques i de treball que, en conjunt i en cÚmput anual, fossin superiors a les que gaudeix el personal, tambÈ en conjunt i en cÚmput anual, l'empresa es compromet a millorar les condicions econÚmiques o de treball pactades en aquest Conveni en la forma o quantia necess‡ria per assolir, com a mÌnim, les condicions superiors del conveni comparat, des de la data en quË s'hagin promulgat les condicions superiors.

  2. A fi de comparar les condicions d'aquest Conveni d'empresa amb les del conveni d'‡mbit superior al qual fa referËncia el n˙mero anterior, s'ha de calcular el salari hora professional mitj‡ de la plantilla de la manera que regula l'article 6 de la derogada Ordre de 8 de maig de 1961, comparant les retribucions i condicions realment existents, amb les que existirien si s'apliquÈs el conveni objecte de comparaciÛ.

  3. Si el salari hora professional mitj‡ existent a l'empresa fos superior al comparat, s'hauria de mantenir aquest Conveni en els seus propis termes. Si, pel contrari, el salari hora professional mitj‡ del conveni comparat, fos superior al del Conveni d'empresa, amb la ComissiÛ Parit‡ria del Conveni haurien d'establir les millores retributives o de condicions de treball que s'hagin d'introduir, per assolir, com a mÌnim, el superior salari hora professional mitj‡ comparat.

Article 10

CompensaciÛ

Les condicions retributives i de condicions de treball que s'estableixen en aquest Conveni, han de compensar i absorbir en conjunt anual les existents en l'empresa, a la seva entrada en vigor, qualsevulla que sigui la seva naturalesa o origen.

Article 11

AbsorciÛ

Les millores retributives o de condicions de treball que es puguin promulgar en el futur per disposiciÛ legal, solament tenen efic‡cia i s'apliquen quan, considerades en el seu conjunt i en cÚmput anual, superin les condicions d'aquest Conveni, tambÈ valorades en conjunt i en cÚmput anual.

En cas contrari, han de ser absorbides i compensades per aquestes darreres i ha de subsistir el Conveni en els seus propis termes i sense modificaciÛ de cap dels seus conceptes, condicions i retribucions.

Article 12

VinculaciÛ a la totalitat

Les condicions pactades constitueixen un tot org‡nic i indivisible, i s'han de considerar globalment, en la seva aplicaciÛ pr‡ctica.

En el supÚsit previst en l'article 90.5 de l'Estatut dels treballadors, s'ha d'atenir a allÚ que resolgui la jurisdicciÛ competent.

CapÌtol 3

ComissiÛ Parit‡ria

Article 13

ComissiÛ Parit‡ria

  1. Es crea la ComissiÛ Parit‡ria prevista en l'article 85.3.e) de l'Estatut dels treballadors.

  2. La ComissiÛ Parit‡ria est‡ integrada per 2 vocals en representaciÛ de l'empresa i uns altres 2, en representaciÛ del personal, 1 dels quals ha de ser titular de les respectives representacions, i 1 altre el suplent, tots ells escollits d'entre els qui hagin participat en les representacions de la ComissiÛ Deliberadora del Conveni.

  3. Han de ser president i secretari de la ComissiÛ els qui designi la ComissiÛ Deliberadora d'aquest Conveni, els quals han d'exercir les funcions que corresponen a les esmentades comeses.

  4. En les reunions de la ComissiÛ, poden assistir-hi amb veu, perÚ sense vot, els assessors de les respectives representacions que siguin citats a les reunions.

SÛn funcions de la ComissiÛ Parit‡ria les que li assigna l'Estatut dels treballadors i les disposicions que el desenvolupin i, especialment, les seg¸ents:

  1. La interpretaciÛ del Conveni.

  2. L'arbitratge en les q¸estions que les parts li sotmetin.

  3. El coneixement dels estudis que l'empresa realitzi per tal d'organitzar jornades continuades; l'empresa es compromet a informar el ComitË o delegats de personal de les millores tecnolÚgiques que projecti, envers aquest objectiu, i a planificar, conjuntament amb el ComitË o delegats de personal, els assajos de les esmentades jornades.

  4. Les altres que aquest Conveni li atribueixi.

Integren la ComissiÛ Parit‡ria:

Pel personal

Titular:

Jordi Munt Alfaro.

Suplent:

Josep M. Romaguera i Casades˙s.

Per l'empresa

Titular:

Antoni Renart i Cava.

Suplent:

Antoni Renart i Cuenca.

CapÌtol 4

Condicions de treball

Article 14

ClassificaciÛ professional

La classificaciÛ del personal, tant pel que fa a la seva permanËncia, com a les categories professionals i les seves definicions, es regula per allÚ disposat en el Conveni col∑lectiu de treball interprovincial d'embotelladors d'aig¸es minerals naturals.

Article 15

PerÌode de prova

El perÌode de prova per a tot el personal de nou ingrÈs i admissiÛ a l'empresa Ès de la durada seg¸ent:

Personal tËcnic amb tÌtol superior: 6 mesos.

Personal tËcnic amb tÌtol mitj‡: 6 mesos.

Personal administratiu, mercantil, subaltern: 3 mesos.

Personal obrer qualificat: 2 mesos.

Personal no qualificat: 2 setmanes.

S'entÈn per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR