Amanida d’arròs

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas18-

Page 18

Ingredients

Per cada persona cal posar-hi dues cullerades soperes d’arròs.

Pebrot vermell

Enciam o escarola, endívies...

Ceba tendra

Cogombre

Escopinyes de llauna

Musclos de llauna

Olives farcides d’anxova

Pastanaga tendra

Tonyina de llauna amb oli

Ou dur

Preparació

Es bull l’arròs amb aigua i sal durant 14-15 minuts (abans passar-lo per aigua i escorregut). Una vegada bullit l’arròs es posa en una escorredora i es refreda sota el raig de l’aixeta.

En un recipient que sigui fons s’hi posen tallades, coma daus, totes les verdures i els altres ingredients. Tot junt s’amaneix amb oli, sal i vinagre, s’hi afegeix l’arròs, es remena tot i si va posant les escopinyes, els musclos, la tonyina i tot el que falta. Tot ben remenat i trossejat al gust del consumidor.

Quan ja està, pel damunt de tot aquest conjunt remenat, s’hi posa l’ou dur ralladet i queda una presentació tota bonica.

Si aquest conjunt s’acompanya amb una safata de pernil ja és un àpat complet.

Els ingredients comsigui que sónmolts i alguns de gust nomassa comú crec que és bona idea...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR